Het gaat goed met de hormoonwaarden, mijn testosteron heeft al 9 maanden de juiste waarde, namelijk onder de 1 mml per liter. Dat is de waarde die een geboren vrouw behoort te hebben, van de 17 in 2018, naar 3,7 zonder cyproteron naar 0,2 met cyproteron (testosteron remmer).

Voor mijn oestrogeen (17-beta Estradiol is de waarde zelfs omhoog gegaan. Va 71 mml per liter naar 561, ondanks dat de laatste pleisters waardelos waren, ze plakten niet of lieten na 1 of 2 dagen los

Ik ben nu 3 jaar en 1 maand onderweg en ik wordt in september 2020 op de wachtlijst voor de operatie gezet, ook moet ik nog een gesprek met de plastisch chirurg krijgen voor de operatiekeuze

Het betekent nog steeds dat ik mij als non-binair identificeer, hoewel ik een borstvergroting en een vaginaplastiek ga krijgen, maar voorlopig moet ik nog de definitieve bevestiging krijgen dat ik op de operatielijst kom te staan.