Gender & Seksuele Gerichtheid

Gender & Seksuele Gerichtheid

Ieder mens is uniek

Over

Non-Binair en LHBTQ support heeft de intentie zoveel mogelijk informatie te delen over LHBTIAPQ+ zaken en over non-binaire genderidentiteiten. Ik doe die omdat ik, Morgana Hoornweg, een Trans* persoon ben met een non-binaire genderidentieit. In mijn transitie zal ik wel lichamelijk vrouw worden, maar ik pas niet in een hokje. Dit terzijde.

We leven in een tijd waarin er, naar mijn mening, nauwelijks brede acceptatie is op het gebied van de Pride Gemeenschap. Sinds de jaren 1970 en daarna is er wel enige vooruitgang geboekt, zoals het ‘homohuwelijk’, pensioenrechten, maar qua acceptatie in de Pride gemeenschap nog niet optimaal ge├»ntegreerd en ge├»ncorporporeerd, dwz wijn vormen nog een groep die in het bedrijfsleven en maatschappelijk leven nog altijd als niet volwaardig worden geaccepteerd. LHBTIAPQ zou net zo ‘gewoon’ moeten zijn als hetero-mensen, dat zelfde geldt voor huwelijk, (geadopteerde) kinderen, als gelijkwaardig binnen het bedrijfsleven.

Het ontbreekt aan mogelijkheden om op scholen en binnen andere instantie informatie te kunnen geven over alles wat betreft de niet heteroseksuele mens en de mens die niet in het man-vrouw plaatje pas. Daarvoor maak ik mij sterk door op deze pagina informatie te delen.