DEZE week kreeg ik een telefoontje van Medische Kliniek Velsen dat ik op 19 april wordt geopereerd. Ik zal dan van 19 tot en met 24 april 2021 in het de kliniek verblijven, beide voor mijn borstvergroting en vaginaplastiek. Hier heb ik 4 jaar op gewacht en ben blij dat ik zo snel aan de beurt ben. Ik heb zelfs e operatie 5 weken uitgesteld, zodat ik mijn flatje op orde heb en ook allerlei dingen dan regelen: ziekenvervoer terug, verpleging, hulp in de huishouding en meer praktische dingen. Nu komt dus eindelijk mijn transitie tot het punt dat ik eindelijk klaar ben. Voor mijn hormonen via de internist blijf ik in behandeling bij het VUMC. Ik ben heel blij dat ik nu vrij spoedig geopereerd kan worden nu ik in Leiden ben komen wonen. Hoewel ik mijzelf als non-binair beschouw, 50% vrouw, 50% androgyn, is voor mij de operatie zeer belangrijk. Ik ben er erg blij mee.

Vandaag heb ik de laatste dingen rondom mijn operaties geregeld of juist na-gebeld, zodat ik in alle rust naar de borstvergroting en vaginaplastiek kan toeleven. Ik ben er erg blij mee. Ondanks dat ik lichamelijk volledig vrouw wordt, blijf ik toch non-binair. Non-binair zijn is zo uniek als elke individuele persoon op deze wereld.