Het aantal non-binaire mensen met ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Verschillende wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat een aanzienlijk aantal participanten met een afwijkende genderidentiteit gediagnostiseerd zijn met een vorm van autisme. Persoonlijke gesprekken met lotgenoten hebben uitgewezen dat autisme vaker voorkomt bij non-binairen. Hoewel ik op dit moment wordt onderzocht op autisme, gaf mijn therapeut aan dat dit waarschijnlijk het geval is. Persoonlijk doe ik ook onderzoek op dit gebied, niet aan een universiteit, maar uit interesse lees ik veel over gender vanuit verschillende invalshoeken: antropologisch, psychologisch, maatschappij & cultuur. Ik hoop hiermee uiteindelijk aan een opleiding te beginnen, waar ik onderzoek naar doe ten einde daarvoor de financiƫle middelen te vinden.