ALLEREERST de allerbeste wensen voor 2022. Ik heb heel wat dingen op mijn agenda staan qua onderzoek. Mijn basis onderzoek loopt nog tor 31 maart 2022 en ik heb tot nu toe minder respondenten dan verwacht, maar dit is deels te wijten aan de beperking op de gratis survey, maar daar wil ik nog naar kijken. De survey is tevens beperkt, vanwege het feit dat ik geen voorwaardelijke vragen kan stellen en hert aantal hits wordt beperkt tot maximaal 250 per maand. In de tussentijd hoop ik een andere survey te vinden en/of samen te werken met GGZ. LHBT en autisme organisaties, in de tussentijd kan ik meer respondenten werven voor dit summiere basis onderzoek. Ik zal de resultaten publiceren, nadat mijn onderzoekje is afgerond. Ondertussen werk ik aan een vervolgonderzoek, omdat mijn vermoedens bevestigd worden, namelijk dat er veel verborgen leed is onder, met name, vrouwen met autisme en/of ADHD wat betreft trauma’s in het verleden. Zoals vele van jullie weten doe ik een opleiding tot sekscounselor en relatiecoach. Aangezien deze opleiding behoorlijk heteronormatief is (dat wil zeggen dat het praktisch alleen uitgaat van hetero’s en niet van LHBTIAPQ personen), mis ik erg veel. Ik beschik over zeer veel boeken, zowel wetenschappelijke – als persoonlijke, over LHBT, gender en seksuologische boeken (naast mijn opleiding) en ik wil daar mettertijd een boek over schrijven, maar ik wacht daarmee tot ik genoeg materiaal heb om een thesis rondom het onderwerp te formuleren. Meer informatie volgt.AD