K heb nu 22 maanden hormonen en een kleine cup A. Dat vind ik zelf niet genoeg. Ik heb inmiddels alle paperassen ingediend bij de Rijksoverheid en moet derhalve nog de definitieve goedkeuring ontvangen. Zodra ik het geld binnen heb neem ik contact op met een door het VUMC erkende kliniek, in mijn geval is dat de GenderClinic en de informatie rond de Mamma Augmentatie is zeer goed vermeld op de website. Ik zie er naar uit de op één na laatste fase van de transitie in te gaan, ik hoop dat het laatste gedeelte ook spoedig in gaat.

Ik heb een non-binaire, ik zeg zelf liever nondualistische genderidentiteit, omdat nondualistisch meer zegt over zowel mijn gender en mijn mentale identiteit, voor mij is dit complexer en completer. Voor mij hoort de borstvergroting er ook bij en het maakt geeft mij een completer beeld van wie ik ben. Ik ben blij dat de aanvraag compleet is. Nu moet ik even afwachten op het geld van de rijksoverheid die 100% de chirurgische en consult-kosten dekt. Binnenkort meer nieuws en artikelen.