Praten over seksualiteit is nog altijd enigszins taboe. Dit boek maakt alles bespreekbaar over alle aspecten van seksualiteit. Linda de Minck, een bekende YouTuber, sprake overal over, over de vrouwelijke seksualiteit en het verkeerde beeld wat er heerst over de seksueel actieven vrouw, allerlei vormen van seks, met mannen en vrouwen, over trots zijn als het gaat om de beleving en over experimenteren om te ontdekken wat jij zelf prettig vind. Ze geeft goede tips en bespreekt ’taboes’. In feite zijn er geen taboes, want als je samen bepaalde ‘kinks’ prettig vind en met wederzijdse goedkeuring beleeft is er niets op tegen. Ze bespreek ook sekstoys, trio’s en meer. Het is een verrassend met eerlijk geschreven boek wat een aanrader is voor een ieder die haar of seksleven wel verdiepen en intenser wil maken.

Mijn oordeel:

Gegevens:

Taal. Nederlands
Bindwijze; Paperback
1Verschijningsdatum: juni 2020
Afmetingen: 21,5 x 14 x 1,4 cm
Aantal pagina’s: 176 pagina’s
Auteur(s). Linda de Munck
Uitgever. Kosmos Uitgevers